Welkom in onze spelwereld! Kijk vooral even rond. Specifieke informatie over de volkeren van de wereld vind je onder de kopjes in het menu van de spelwereld. Op het continent dolen verschillende intelligente rassen rond, elk met hun eigen cultuur en bijzonderheden. Wat kan je hier ontdekken en wie kan je hier ontmoeten?

Neem een kijkje in de landen van de Jati, thuis aan een eigenaardig volk, in drieën gesplitst door hun kastenstelsel. Ontmoet de nieuwsgierige Vesanen in hun rondreizende Parsajan, help hen zoeken naar het antwoord op hun vraag. Experimenteer mee met de vindingrijke Kobolden, in hun steden of laboratoria bij de andere volkeren, altijd op zoek naar de nieuwste snufjes en uitvindingen. Pas op voor de enigmatische Calagh-Eir, nieuw op dit continent en op zoek naar de disbalans. Ook zijn er vluchtelingen van een andere wereld, die een thuis proberen te vinden. Mogelijk kunnen ook zij je hulp gebruiken bij het ontdekken van deze nog onbekende wereld.

Wij hebben momenteel vier speelbare rassen:
Vesanen (wezens die proberen om met wetenschap hun persoonlijk levensraadsel op te lossen)
Kobolden (wezens die zo veel moeite doen om in hun korte leven hun meesteruitvinding te doen, dat ze zichzelf vaak opblazen) 
Calagh-Eir (wezens die zich richten op balans en overleven in de natuur) 
Jati (wezens die een standensysteem volgen en erg gericht zijn op politiek).
 De rassen zijn zo geschreven dat spelers makkelijk diepgang kunnen geven aan hun eigen karakter. Op de website kun je meer vinden over onze rassen. Hoewel onze setting een gesloten setting is, is er in overleg veel mogelijk.

 
Voor meer informatie over hun samenlevingen en waar zij wonen op:
- Landen van de Jati
- De Citadels van de Vesanen
Kobolden, steden en leefgebied
Omliggende gebieden
Flora en fauna

Heb je vragen over de spelwereld? Stel deze vooral, door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen dan zo snel mogelijk al je vragen beantwoorden.

Hieronder alvast de kaart van het continent, voor ons gemaakt door Arlieke!